Мешканці Тернопільщини отримали консультації представників Мінагрополітики у телефонному режимі

Мешканці Тернопільщини отримали консультації представників Мінагрополітики у телефонному режимі

17.09.14 11:12 0 718
Майже півсотні аграріїв отримали кваліфіковані відповіді та консультації від контакт-центру Міністерства аграрної політики та продовольства України за минулий тиждень.

Про це повідомили в прес-службі Міністерства агарарної політики та продовольства.

За робочий тиждень спеціалістами було опрацьовано 47 телефонних звернень, а з початку 2014 року отримано та опрацьовано 1930 звернень.

Більше половини питань стосувалися програм державної підтримки сільського господарства. Громадяни отримали відповіді та роз'яснення по програмах дотацій за утримання молодняку ВРХ, за продану на забій худобу; стосовно компенсацій вартості доїльної установки, на дорослу ВРХ, для с/г кооперативів.

Найактивніше зверталися мешканці Миколаївської (17,02%), Київської (17,02%), Тернопільської (8,51%), Львівської (8,51%), Івано-Франківської (8,51%), Одеської (6,38%) областей.

93,62 % звернень надійшло від селян, 2,13% - від фермерів. Окрім того, 4,26% респондентів, які зверталися до контакт-центру, становлять посадовці (представники місцевих рад, регіональних управлінь АПР).

Довідково. У консультаційному центрі можна отримати інформацію про функції Мінагрополітики, програми підтримки фермерів та розвитку сільських територій.

Номер телефону консультаційний центру 0-800-50-24-10. Він багатоканальний та виклики на нього безкоштовні при дзвінках зі стаціонарних телефонів по Україні. При дзвінках з мобільних телефонів вартість дзвінка нараховується за тарифами мобільного оператора.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ