В Житомирській області піротехніками знищено 5 боєприпасів часів війни

В Житомирській області піротехніками знищено 5 боєприпасів часів війни

17.09.14 09:49 0 729
15 вересня до рятувальників 11-ї Державної пожежно-рятувальної частини Житомирського району надійшло два повідомлення про виявлення вибухонебезпечних предметів.

Перший виклик здійснив мешканець с. Млинище. Чоловік виконував земельні роботи на власній присадибній ділянці та натрапив на невідомий предмет.

Фахівці ДСНС ідентифікували знахідку як артилерійський снаряд калібру 76 мм часів минулої війни.

Друге повідомлення надійшло із с. Василівка. Юнак прогулювався лісом і побачив, що з-під землі видніються невідомі предмети. Селянин помчав до сільського голови та прихопив один із предметів, щоб показати йому. На щастя, від такого необдуманого вчинку ніхто не постраждав. Рятувальники, оглянувши підозрілі предмети, встановили, що це мінометні міни калібру 50 мм часів минулої війни.

Наразі піротехніками Управління ДСНС Житомирщини знищено усі вищеназвані боєприпаси у спеціально відведеному для цього місці.

Шановні громадяни! Помітивши вибухонебезпечний предмет або щось зовні схоже на нього – негайно телефонуйте за номером «101». Не випробовуйте долю. В жодному разі не можна розбирати чи розпилювати боєприпаси. Самостійно не переносьте та не перекочуйте їх з місця на місце. Не збирайте та не здавайте такі предмети в металобрухт. Убезпечте від біди себе та своє оточення!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області за ...
Наступна новина: В Чернівецькій області за ...

КОМЕНТАРІ