На Тернопільщині міліціонери встановили особу ґвалтівника, що позбиткувався над пенсіонеркою

На Тернопільщині міліціонери встановили особу ґвалтівника, що позбиткувався над пенсіонеркою

17.09.14 13:17 0 734
Ще не забули жителі Тернопільщини про ті безчинства, які творив 24-річний молодик на Бощівщині (нагадаємо, він не одноразово ґвалтував 80-річну стареньку), як стало відомо, про іншого нелюда з Бучачини. Останній познущався над 64-річною пенсіонеркою.

Над ранок 14 вересня до Бучачького райвідділу міліції зателефонувала жителька районного центру і повідомила про те, що щодо неї був скоєний злочин. Переборюючи страх і сором, пенсіонерка розповіла правоохоронцям про нічні події.

За словами потерпілої близько 5 години до її квартири через вікно проник незнайомець. Погрожуючи фізичною розправою, зловмисник, всупереч її волі, вступив із нею у статевий контакт. Жертва згадала, що кривдник погрожував порізати її, якщо буде пручатися чи кричати. Та кликати на допомогу жінка все одно не мала кого, бо мешкає одиноко, а сусіди в цей час міцно спали.

- Потерпіла зателефонувала нам, щойно зловмисник покинув її помешкання, - повідомив т.в.о. начальника Бучацького РВ міліції Казимир Попіль,- і це було правильним рішенням. Адже часто жертви подібних злочинів мовчать про лихо, яке з ними сталося. Жінки соромляться розповідати про таке, чим і користаються лиходії. На щастя, у даному випадку особу ґвалтівника вдалося з'ясувати й він не уникне покарання.

Зловмисником виявився 32-річний житель Бучача. Як пояснив підозрюваний, він сам не розуміє що його спонукало до такого ганебного вчинку. Виправдовується, мовляв тоді був добряче напідпитку і не тямив себе. Та це зовсім не применшує його вини ні з моральної, ні з правової точки зору.

Дії підозрюваного міліціонери кваліфікували частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України - зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства, погрози його застосування або з використанням безпорадного стану потерпілої особи. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до п'яти років.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській облас
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ