На Тернопіллі замки не стали на заваді крадіжці

На Тернопіллі замки не стали на заваді крадіжці

17.09.14 10:06 0 795
Не одному власнику крамниці доводилось жалкувати про те, що не обладнав магазин системами безпеки, застаючи якогось ранку пусті полиці і нестачу готівки в касі. Така прикра пригода днями спіткала власників торгової точки, що в селі Ігровиця Тернопільського району.

Коли вранці продавець сільської крамниці вийшла на роботу, одразу зрозуміла: в приміщенні побували непрохані гості. На підлозі лежали розкидані продукти, а з полиць зникло чимало товару. Спритні зловмисники спокусилися на недешевий нині товар – алкогольні напої та тютюнові вироби. Прихопили злодії й відеореєстратор вартістю понад 5 тисяч гривень. Не дорахувалися хазяї також кількох тисяч готівки з каси. Загалом шкоди злодії завдали чималої.

Про крадіжку одразу повідомили працівникам міліції. Правоохоронці взялися за розслідування і невдовзі з'ясували всі обставини злочину.

Як повідомив начальник кримінальної міліції в області Василь Левицький, злодіями виявилися двійко місцевих жителів. Юнаки вперше стали на злочинну стежину. Один з них вже сам працював на підприємстві, інший хлопчина лише здобував освіту, однак збагатитися на чужому майні захотілося обом.

Достеменно невідомо, в кого з приятелів виник план злодіяння, однак вирішили пограбувати місцеву крамницю. Підготувалися заздалегідь. Не стали на заваді злодіям ані замки, ані решітка. Добре знали, що приміщення не охороняється, тож боятися нічого. Продумали злодії й місце для сховку краденого краму. Непоміченими перенесли товар з магазину до одного з сільських будинків, власники якого вже давно не навідувалися на обійстя бо проживали в іншому районі. Крадене використали для власних потреб, а готівку розділили між собою. Однак смакувати крадене спиртне та тютюн довелося недовго.

Нічна пригода обернулася для юнаків кримінальною справою.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ