Василь Хомінець візьме участь у діалозі “Молодь та влада: шлях до порозуміння»

Василь Хомінець візьме участь у діалозі “Молодь та влада: шлях до порозуміння»

17.09.14 08:00 0 833
Зустріч-діалог відбуватиметься у рамках з'їзду студентського парламенту України, який 19-21 вересня відбуватиметься у Тернополі. Офіційне запрошення на захід голова обласної ради отримав від Студентського президента України, яким обраний тернополянин Василь Томчишин.

Діалог «Молодь та влада: шлях до порозуміння» розпочнеться 19 вересня з 15 години в к.532 адмінприміщення обласної ради. У ньому візьмуть участь усі десять студентських парламентаріїв із різних областей України та активісти Студентської Республіки.

«Із задоволенням поспілкуюся та подискутую. Сподіваюся, що ми однозначно означимо шляхи тісної співпраці між владою та активними молодими людьми, у яких є чимало цікавих прогресивних ідей», – наголосив Василь Хомінець, приймаючи запрошення.

Також на порядку денному з'їзду студентського парламенту України – брифінги, робочі наради, круглі столи, зустрічі з представниками бізнесу задля пошуку шляхів до порозуміння та подальшої співпраці. Чи не головною темою робочих нарад новобраного парламенту буде і питання реформ освіти, яку заплановано провести у суботу, 20 вересня, в ТНЕУ і у якій також візьмуть участь ректори тернопільських вузів, представники влади.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі іноземні ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ