Лавров: ще є шанс врятувати відносини Росії з ЄС

Лавров: ще є шанс врятувати відносини Росії з ЄС

18.09.14 10:22 0 782
Нові санкції Євросоюзу проти Москви підірвуть зусилля із врегулювання кризи в Україні, заявив міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров. Водночас, за його словами, «пункт неповернення» у відносинах Росії з ЄС ще не пройдений. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

В інтерв’ю додатку «Російської газети» до іспанської газети El Pais, опублікованому на сайті російського МЗС, Лавров заявив, що санкції «послали сигнал прямої підтримки стороні війни в Києві».

«Сподіваємося, що створювалася роками «страхувальна сітка» виявиться досить міцною і дозволить нам не тільки відновити доконфліктний статус-кво, а й рухатися вперед», – сказав російський міністр.

Для цього, за його словами, необхідно подолати «ганебну логіку санкцій і погроз, переключитися на конструктивний і прагматичний пошук вирішення проблем, які накопичилися».

12 вересня Євросоюз запровадив нові санкції проти Росії. Президент Росії Володимир Путін заявив, що санкції Заходу заважають встановленню миру на сході України і що Москва запровадить санкції у відповідь.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Слухоманія №130

КОМЕНТАРІ