В естафетах у «Містечку здоров’я» перемогла команда тернопільської школи №3

В естафетах у «Містечку здоров’я» перемогла команда тернопільської школи №3

18.09.14 13:09 0 686
П'ятикласники восьми шкіл Тернополя стали учасниками змагань у «Містечку здоров'я», що відбулись у парку імені Тараса Шевченка. Таке «Містечко» з нагоди Дня фізичної культури і спорту було облаштоване на одній з алей неподалік пристані Тернопільським обласним центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». У кожній з команд виступало по 6 чоловік.

В рамках змагань було проведено ряд естафет, серед яких біг «змійкою», флорбол чи то ведення м'яча ключкою, баскетбол – влучення м'яча в кільце. За точністю та швидкістю виконання завдань, нараховуючи очки юним спортсменам, слідкували волонтери.

В результаті бронзовими призерами змагань було названо команду школи №22. Друге місце здобули представники ЗОШ №24. А переможцям турніру стала команда Тернопільської спеціалізованої школи №3.

Урочисте нагородження відбулось на набережній ставу неподалік пристані. Усім учасникам змагань було вручено відповідні сертифікати, а команди переможців та призери отримали футбольні м'ячі та призи від Тернопільського обласного відділення НОК України. Церемонію нагородження проводили заступник голови Тернопільської обласної державної адміністрації Леонід Бицюра, начальник управління з питань фізичної культури і спорту облдержадміністрації Ігор Підгайний.

Загалом учасниками змагань у «Містечку здоров'я» стали найспортивніші п'ятикласники із тернопільських шкіл № 3, 22, 23, 24, 29, 30, школи-колегіуму імені Йосипа Сліпого (колишня школа №12) та класичної гімназії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юлія Ткач: Наша Україна - ...
Наступна новина: Польські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ