Перша зустріч Студентського парламенту пройде у Тернополі

Перша зустріч Студентського парламенту пройде у Тернополі

18.09.14 12:07 0 671
19-21 вересня у Тернопіль приїдуть учасники Студентського Парламенту з різних куточків України, зокрема з Донецької, Чернівецької, Полтавської, Миколаївської, Вінницької, Сумської та Чернігівської областей.

«На заходах, у рамках роботи Студентського Парламенту, будуть присутні керівники тернопільських університетів, студентський магістрат міста, представник влади та експерти. Також очікуємо на приїзд голови ВГО «Студентська республіка» Павла Вікнянського», - розповідає студентський президент, тернополянин Василь Томчишин.

До слова, під час свого візиту у місто, студентський парламент обговорить такі питання, як модель України в умовах нового світового порядку, новий закон про вищу освіту, студентський самоврядування, проекти для реалізації студентським парламентом, зустрічі з владою та бізнесом та їх співпраця.

Заключна робоча нарада Студентського Парламенту із затвердження опрацьованих проектів, порядку наступних зустрічей та підведення підсумків відбудеться 21 вересня о 13.00 год. у сесійній залі Тернопільської міської ради, 2 поверх, вул. Листопадова, 5.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ