Василь Габор: "Надзвичайно приємно, що ми зуміли матеріяльно, духовно і морально допомогти нашим хлопцям"

Василь Габор: "Надзвичайно приємно, що ми зуміли матеріяльно, духовно і морально допомогти нашим хлопцям"

18.09.14 16:06 0 639
14 вересня 2014 року Шумська районна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" разом із головою Василем Габором побували у тренувальному таборі батальйону спеціяльного призначення "Січ". Із собою свободівці привезли гуманітарну допомогу нашим бійцям, котрі готуються до відправки у зону антитерористичної операції. Це були продукти харчування, засоби особистої гігієни, військове обмундирування і спорядження, а також солодощі від ПП "Шумськ Хліб".

"Нам надзвичайно приємно, що ми зуміли матеріяльно, духовно і морально допомогти нашим хлопцям. Це має зробити кожен свідомий громадянин нашої країни, адже лише від нас залежить бойовий дух і настрій наших військовослужбовців. Якщо усі політики, свідомі та ідейні громадяни – патріоти України не будуть байдужими до проблеми, яка є на Сході України, тоді ми зможемо подолати нашого ворога – російського агресора!" – зазначив голова Шумської районної організації Василь Габор.

Шумська районна організація ВО "Свобода" й надалі активно сприятиме у допомозі нашим хлопцям як у тренувальному таборі, так і безпосередньо у зоні АТО.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ