Тернопілля: Василь Хомінець вручив грамоти обласної ради кращим рятівникам області

Тернопілля: Василь Хомінець вручив грамоти обласної ради кращим рятівникам області

18.09.14 13:39 0 670
Урочисті заходи 17 вересня, відбулися на території управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в області. Вітали тернопільських рятувальників керівники області та міста – голова обласної ради Василь Хомінець, голова ОДА Олег Сиротюк, міський голова Тернополя Сергій Надал.

Василь Хомінець подякував попередньому начальнику служби Євгену Лукавому за велику працю, яку він докладав упродовж 18 років у створенні та реформуванні сучасної служби рятівників області. Очільник обласної ради також привітав новопризначеного керівника ДСНС у Тернопільській області Віктора Маслея та увесь колектив рятівників.

« Ваше гасло – “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. І воно відображає суть нелегких буднів рятівників. Ризикуючи власним життям, Ви щодня на варті й готові прийти на допомогу людям. Безліч прикладів самопожертви під час виконання свого обов'язку свідчать, що рятувальна служба області згуртувала людей загартованих, відважних, незламних духом. У Вас благородна професія. Просимо Господа Бога, щоб він оберігав Вас та Ваші родини», – зазначив Василь Хомінець.

Голова обласної ради нагородив кращих рятівників грамотами обласної ради.

У цей день також на території управління відбувся чин освячення каплички з образом Пресвятої Богородиці Неопалимої Купини, яка є покровителькою вогнеборців. Саме 17 вересня церква вшановує цей чудотворний образ, який захищає людей від пожеж та іншого лиха й допомагає їм у тяжку хвилину.

Освятили капличку владика Василій Семенюк, архієпископ і митрополит Тернопільсько-Зборівський, та архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Сергій Машковський ...

КОМЕНТАРІ