10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини отримає 25 бронежилетів

10-й батальйон територіальної оборони Житомирщини отримає 25 бронежилетів

18.09.14 12:27 0 766
Завдяки особистому втручанню голови облдержадміністрації Сергія Машковського у питання щодо забезпечення бронежилетами 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області військовослужбовцям була завезена перша партія захисної амуніції.

Нагадаємо, що під час сесії обласної ради 11 вересня очільник області повідомляв, що за державні кошти можна закупити цей предмет військової амуніції лише у науково-виробничого підприємства «Темп-3000», адже воно постачає сертифікований товар. Це підприємство не брало участі у тендері у серпні на Житомирщині тому, що має велике замовлення на виготовлення бронежилетів від Міністерства оборони України і займатиметься його виконанням аж до листопада поточного року. Проте голова облдержадміністрації звернувся безпосередньо до керівництва підприємства і вже домовився, що без проведення тендера виділятимуть по 100 тис. грн. на придбання бронежилетів. У «Темп-3000» зрозуміли, що в області склалася досить напружена ситуація, адже тендер був пропущений і втрачено час. Тож, було досягнуто домовленості, що будуть постачати бронежилети окремими партіями без черги.

« отримали 25 сертифікованих бронежилетів для бійців 10-го батальйону. Наші хлопці будуть убезпечені від тяжких поранень, обороняючи незалежність та свободу країни. Я і в подальшому працюватиму на благо громади Житомирщини, її територіальної цілісності та розквіту України», - зазначив Сергій Машковський.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ