Сергій Машковський нагородив почесними грамотами облдержадміністрації рятівників Житомирщини

Сергій Машковський нагородив почесними грамотами облдержадміністрації рятівників Житомирщини

18.09.14 13:47 0 660
Голова облдержадміністрації Сергій Машковський та голова обласної ради Віталій Француз привітали працівників системи Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Житомирській області з професійним святом – Днем рятівника.

З початку цього року на Житомирщині працівники ДСНС врятували під час пожеж 33 людини, 20 осіб – у ДТП та 3 людини – на водоймах. Варто звернути увагу на те, що за вказаний період майже втричі збільшилася кількість знищених вибухонебезпечних предметів.

Як довели події останніх місяців, надзвичайники з нашої області вміють рятувати не лише життя, а й людські душі. Вони організовують дозвілля та надають психологічну допомогу нашим співвітчизникам, які прибувають на Житомирщину із зони проведення антитерористичної операції. Окрім цього, житомирські психологи працювали безпосередньо із жителями міста Слов'янська, а піротехніки проводили пошукові роботи вибухонебезпечних предметів на території Слов'янської ТЕС.

У своєму вітанні Сергій Машковський зазначив: «Ви обрали одну з найскладніших професій. Ризикуючи власним життям, ви не вагаєтеся і допомагаєте іншим. Щиро дякую вам за мужність, невтомну працю і за те, що самовіддано служите своїм співвітчизникам, захищаючи від небезпеки їхнє життя та спокій. Особливо варто відзначити вашу допомогу переселенцям із зони АТО. Бажаю вам міцного здоров'я, гараздів, належної уваги і турботи від держави».

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і мужність, виявлені під час виконання завдань за призначенням, та з нагоди Дня рятівника Сергій Машковський нагородив Почесною грамотою облдержадміністрації РОМАНІВ Володимира Володимировича – старшого сержанта служби цивільного захисту, командира відділення 10 державної пожежно-рятувальної частини (м. Новоград-Волинський), ШАБЛЕЯ Андрія Миколайовича – підполковника служби цивільного захисту, заступника начальника центру з оперативного реагування оперативно-координаційного центру ДСНС України у Житомирській області, ШЕВЧУКА Сергія Миколайовича – майора служби цивільного захисту, головного інспектора Малинського міськрайонного відділу управління ДСНС України у Житомирській області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ