Житомирщина: кожен житель області може передати теплі речі для дітей з сімей переселенців

Житомирщина: кожен житель області може передати теплі речі для дітей з сімей переселенців

18.09.14 08:58 0 631
Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь повідомила, що департаментом вивчено потребу дітей шкільного та дошкільного віку з сімей переселенців у теплому одязі та взутті.

«Потреба у зимовому одязі майже забезпечена у дітей, котрі проживають у готелі «Спортивний», яким допомогла релігійна місія. Найбільше вони потребують теплого взуття. Нагальним питанням є закупівля нового взуття», - розповіла Світлана Гресь.

За її словами, Житомирський міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді зобов'язався забезпечити теплим одягом і взуттям дітей з готелю «Житомир».

Щоденно з 9:00 до 19:00 у готелі «Спортивний» (вул. Фещенка-Чопівського, 18, м. Житомир) проводиться збір теплого одягу для дітей з сімей переселенців зі сходу країни. Телефон. для довідок: (0412) 47-03-47 – черговий у готелі та (0412) 47-44-13 – департамент сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський дав доручення Світлані Гресь на наступному засідання регіонального штабу з питань розміщення громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції до Житомирської області, надати інформацію про потребу у зимовому взутті для дітей з урахуванням розмірів та необхідних коштів для його закупівлі.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: в ...

КОМЕНТАРІ