У вересні місцеві бюджети Житомирщини продовжують отримувати субвенції з державного бюджету

У вересні місцеві бюджети Житомирщини продовжують отримувати субвенції з державного бюджету

18.09.14 16:27 0 659
Департамент фінансів облдержадміністрації повідомляє про те, що 1 вересня цього року місцеві бюджети області отримали з державного бюджету 1453,1 тис. грн на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян. 8,3 тис. грн надійшло на придбання витратних матеріалів для закладів охорони здоров'я та лікарських засобів для інгаляційної анестезії; 512,6 тис. грн – на придбання медикаментів та виробів медичного призначення для забезпечення швидкої медичної допомоги; 481,7 тис. грн. – на часткове відшкодування вартості лікарських засобів для лікування осіб з гіпертонічною хворобою; 292,6 тис. грн – на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів. Окрім цього, надійшла додаткова дотація з державного бюджету на вирівнювання фінансової забезпеченості місцевих бюджетів у розмірі 3630,1 тис. грн.

8 вересня на Житомирщину було спрямовано 639,7 тис. грн для погашення заборгованості з різниці в тарифах на теплову енергію, послуги з централізованого водопостачання та водовідведення, що вироблялися, транспортувалися та постачалися населенню, яка виникла у зв'язку з невідповідністю фактичної вартості теплової енергії та послуг з централізованого водопостачання та водовідведення тарифам, що затверджувалися та/або погоджувалися органами державної влади чи місцевого самоврядування; 1849,5 тис. грн – на виплату державної соціальної допомоги на дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, грошового забезпечення батькам-вихователям і прийомним батькам за надання соціальних послуг у дитячих будинках сімейного типу та прийомних сім'ях за принципом «гроші ходять за дитиною»; 1042,4 тис. грн. – на надання пільг та житлових субсидій населенню на придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу.

10 вересня з державного бюджету надійшли субвенції місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах у сумі 4937,2 тис. грн, у тому числі обласний бюджет – 1468,7 тис. грн.

11 вересня в область було спрямовано 3336,1 тис. грн для надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату електроенергії, природного газу, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот. А 1377,9 тис. грн надійшло на надання пільг з послуг зв'язку, інших передбачених законодавством пільг (крім пільг на одержання ліків, зубопротезування, оплату електроенергії, природного і скрапленого газу на побутові потреби, твердого та рідкого пічного побутового палива, послуг тепло-, водопостачання і водовідведення, квартирної плати (утримання будинків і споруд та прибудинкових територій), вивезення побутового сміття та рідких нечистот), на компенсацію втрати частини доходів у зв'язку з відміною податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів та відповідним збільшенням ставок акцизного податку з пального і на компенсацію за пільговий проїзд окремих категорій громадян.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ