У Львівській області у Лучківцях освятили новий дитячий майданчик, споруджений за сприяння Ірини Сех

У Львівській області у Лучківцях освятили новий дитячий майданчик, споруджений за сприяння Ірини Сех

18.09.14 13:52 0 771
У Лучківцях Бродівського району відбулося освячення нового дитячого майданчика на території дитсадка "Ромашка", до спорудження якого долучилася вся громада. В урочистостях взяли участь народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех, голова Бродівської РДА Руслан Шишка, голова районної ради свободівка Ольга Шайдулліна, депутат Львівської обласної ради свободівець Володимир Чехут, в.о. сільського голови Марія Сенюта, депутат Бродівської райради Іван Мисак. Освятив майданчик декан Бродівський УАПЦ о. Миколай Мартин.

Святково вбрана малеча вже випробувала новенькі гірки й гойдалки. Діти раділи і гостям, і синім та жовтим кулькам, які випустили в небо з нагоди урочистості.

Гості приїхали не з порожніми руками. Ірина Сех подарувала для бібліотеки дитсадка дитячі книжечки. Вона побажала діткам міцного здоров'я, а батькам, педагогам, працівникам дитсадка, усій сільській громаді – й надалі виявляти активність та реалізувати якнайбільше успішних проектів. "Торік в обласному конкурсі мікропроектів перемогло 16 об'єктів, запропонованих громадами Бродівського району, зокрема й Лучківською громадою. Ви ризикнули, написали проект, долучилися до облаштування території і зараз маєте результат своєї праці. Це свідчить про те, що не треба нарікати на безгрошів'я, а шукати можливості, зокрема й використовувати нагоду участі в програмах співфінансування", - зазначила народний депутат.

На майданчик було витрачено 30 тисяч гривень, зокрема 15 тис – з обласного бюджету, 10 – з сільського, 5 тис – внесок громади.

За словами депутата Володимира Чехута, над спорудженням майданчика працювала вся громада, а передусім колектив дитсадка, батьки, сільська рада, допомогли депутати різних рівнів.

Дещо раніше, завдяки активності місцевої громади, у селі було споруджено спортивно-тренажерний майданчик.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Машковський ...
Наступна новина: “Найвищою людською цінністю ...

КОМЕНТАРІ