Громадам Неслухова та Дідилова представили мистецьку програму "Українська пісня – найсильніша зброя"

Громадам Неслухова та Дідилова представили мистецьку програму "Українська пісня – найсильніша зброя"

18.09.14 09:28 0 683
14 вересня 2014 року в селах Неслухові та Дідилові Кам'янка-Бузького району побували відомі виконавці зі Львова, які представили мистецьку програму "Українська пісня – найсильніша зброя". Цю програму створено під керівництвом соліста Львівської опери, заслуженого артиста України свободівця Романа Ковальчука. На заході була присутня народний депутат України від ВО "Свобода" Ірина Сех.

У Неслухові концерт відбувся під відкритим небом біля пам'ятного знаку Борцям за незалежність України. Захід розпочався панахидою за героями Небесної сотні та воїнами, загиблими на східному фронті.

Відомі виконавці, солісті Львівської опери Роман Ковальчук, Степан Степан, Юрій Трицецький та інші виконали народні, патріотичні пісні, читали поезію. Публіка, якій не часто доводиться наживо слухати оперних виконавців, була дуже задоволена. На концерті був присутній місцевий житель Богдан Антонишин, доброволець, який приїхав з фронту додому у відпустку. На сході, в Луганській області, залишився його син, який командує батальйоном. Батько зараз не дуже й відпочиває, бо шукає теплі речі для хлопців - не хоче їхати до побратимів та сина з порожніми руками. Він щиро подякував ініціаторам такого чудового мистецького проекту і сказав, що такі пісні з радістю слухали би воїни в АТО, зокрема його побратими із 24-ої окремої механізованої бригади. Роман Ковальчук зазначив, що артисті шукатимуть можливість поїхати й виступити перед військовими на сході.

Ірина Сех, виступаючи перед громадою, поділилася враженнями від своїх поїздок до військових. Вона наголосила, що українці на заході й на сході хочуть одного – жити в мирній незалежній Україні. "Але щоб був мир, нам треба перемогти в цій війні. А для цього - об'єднати зусилля всіх людей, скерувати всі ресурси для підтримки війська. Нашим гаслом має стати: "Все для фронту! Все для перемоги!", - зазначила Ірина Сех.

Із такою ж програмою артисті виступили в Народному домі села Дідилова. Місцеві жителі разом з артистами помолилися за загиблих героїв, а потім зі сльозами на очах слухали зворушливі пісні про рідну землю, про самопожертву та перемогу вічних цінностей.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Працівники ДАІ Буковини ...

КОМЕНТАРІ