В Івано-Франківській області у Заболотові двоє невідомців у масках пограбували пенсіонерку

В Івано-Франківській області у Заболотові двоє невідомців у масках пограбували пенсіонерку

18.09.14 17:12 0 703
У селищі Заболотів, що на Івано-Франківщині, двоє молодиків по опівночі вибили вхідні двері помешкання пенсіонерки, відтак, погрожуючи кулаками, забрали вагому для старенької суму заощаджень – 4200 гривень.

Оговтавшись після того, що відбулось, потерпіла звернулася в райвідділ внутрішніх справ. Жінка в розпачі повідомила про пограбування. На місце скоєння злочину негайно прибула оперативно-слідча група міліції.

Проведеними слідчо-оперативними заходами правоохоронці зясували, що до вчинення цього грабежу причетні двоє мешканців цього ж району. Виявилося, що молодики довідалися про те, що 87-річна проживає сама та напередодні отримала пенсію, відтак пограбувати її.

Одному із зловмисників уже оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Водночас вирішується питання про обрання стосовно нього міри запобіжного заходу. Щодо його спільника, то цього лиходія ще розшукують. Бажання збагатитися за рахунок пенсіонерки кваліфікується як грабіж, поєднаний з проникненням у житло. Тепер це злодіяння кожному із зловмисників може вилитися тривалим тюремним ув'язненням – від чотирьох до восьми років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі із зони ...
Наступна новина: Сергій Машковський: «Зараз ...

КОМЕНТАРІ