В Івано-Франківській області дільничні інспектори розкрили крадіжку з охоронюваного об'єкта в Калуші

В Івано-Франківській області дільничні інспектори розкрили крадіжку з охоронюваного об'єкта в Калуші

18.09.14 16:20 0 650
Троє калуських дільничних інспекторів міліції оперативно впоралися із розкриттям кримінального правопорушення, пов'язаного з незаконним заволодінням чужим майном.

До калуських правоохоронців звернувся місцевий приватний підприємець із повідомленням про вчинення крадіжки з його об'єкту підприємницької діяльності невідомою особою.

За словами 65-річного заявника, з його нежилого приміщення, що знаходиться на охоронюваній території зникли електроінструменти. Дільничні інспектори міліції взялися за справу без роздумів. Першочергово міліціонери встановили та опитали усіх можливих свідків події. Відтак, співставивши різноманітні факти, правоохоронці запідозрили в крадіжці охоронця об'єкту.

Пред'явивши докази 34-річному охоронцеві, працівники міліції отримали підтвердження своїх підозр – чоловік зізнався. Викрадені електроінструменти він уже встиг здати до ломбарду, правоохоронці знайшли підтвердження цього факту.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 185 КК України (крадіжка, поєднана з проникненням в приміщення). Громадянинові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З 4 по 6 вересня четверо ...
Наступна новина: У вересні місцеві бюджети ...

КОМЕНТАРІ