На Хмельниччині проблеми переселенців не залишаються поза увагою влади

На Хмельниччині проблеми переселенців не залишаються поза увагою влади

18.09.14 10:54 0 688
У зв'язку з загостренням суспільно-політичної ситуації в східних регіонах України за останні дні значно збільшилася кількість переселенців з Донецької та Луганської областей. Станом на 10 вересня 2014 року на Дунаєвеччину для тимчасового проживання прибуло 189 осіб: з тимчасово окупованої території 40 осіб та 149 громадян з районів проведення антитерористичної операції. Люди потребують допомоги в отриманні тимчасового житла, працевлаштуванні за фахом, переведенні соціальних виплат, пенсій та отриманні матеріальної допомоги, влаштуванні дітей у навчальні заклади.

12 вересня голова Хмельницької облдержадміністрації Леонід Прус та голова Дунаєвецької райдержадміністрації Віктор Драпатий, з метою вивчення соціальних потреб та проблемних питань вимушено переміщених осіб, відвідали дві сім'ї, які приїхали з районів проведенння АТО та на даний час проживають в Дунаєвецькому районі.

Відвідавши сім'ю, яка приїхала з м.Свердловськ Луганської області та на даний час оселилася і проживає в родичів в м.Дунаївці, посадовці ознайомилися з умовами її проживання, поцікавилися нагальними проблемами, що виникають у вимушених переселенців першочергово. Оскільки сім'я планує залишатися на постійне проживання, головне, що хвилює матір та доньку на даний час це питання працевлаштування. Під час спілкування з членами родини переселенців, Леонід Прус вислухав про наболіле та завірив, що влада робитиме все, аби жодна людина не відчувала себе покинутою. Леонід Іванович пообіцяв, що питання працевлаштування буде перебувати на його особистому контролі і висловив переконанння що районна влада обов'язково посприяє жінкам у вирішенні цього питання. Окрім того від обласної та районної влади переселенці отримали продуктові набори.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ