На Хмельниччині під час реконструкції перинатального центру службові особи привласнили більше 150 тисяч гривень бюджетних коштів

На Хмельниччині під час реконструкції перинатального центру службові особи привласнили більше 150 тисяч гривень бюджетних коштів

18.09.14 12:17 0 678
У ході реалізації оперативної інформації працівниками управління Державної служби по боротьбі з економічною злочинністю виявлено та задокументовано факт розкрадання бюджетних коштів службовими особами державного підприємства та підрядної організації, які займались реконструкцією Хмельницького обласного перинатального центру.

Порушники в актах приймання-виконання будівельних робіт завищили витрати робочого часу, у порівнянні з проектною документацією, та внесли недостовірні відомості про обсяги виконаних будівельних робіт.

В результаті злочинних дій державним інтересам завдано матеріальної шкоди у великих розмірах на загальну суму понад 150 тисяч гривень.

По даному факту прокуратурою Хмельницької області відкрито кримінальні провадження, які внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 366 «Службове підроблення» та ч. 4 ст. 191 «Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем» Кримінального кодексу України.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ