ПАТ «Волиньгаз» спрямувало понад 1,3 мільйона гривень на оздоровлення працівників

ПАТ «Волиньгаз» спрямувало понад 1,3 мільйона гривень на оздоровлення працівників

18.09.14 10:38 0 748
Цього року вперше запроваджено допомогу працівникам підприємства на оздоровлення під час відпустки. Її виплату передбачено умовами нового Колективного договору ПАТ «Волиньгаз». Також волинські газовики можуть скористатися путівками в санаторії.

За 8 місяців 2014 року ПАТ «Волиньгаз» спрямувало 1,34 мільйона гривень на оздоровлення своїх співробітників і членів їх сімей. З них майже 640 тисяч гривень підприємство сплатило як фінансову допомогу на оздоровлення, ще понад 704 тисячі гривень виділені профспілковою організацією ПАТ «Волиньгаз» на придбання путівок.

«Незважаючи на складну суспільно-політичну та економічну ситуацію в країні, компанія дотримується основних положень Колективного договору, бо ця соціальна стаття є надважливою», - розповідає голова правління ПАТ «Волиньгаз» Мирослав Коротя.

Волинські газовики протягом року ще мають можливість скористатися путівками на санаторно-курортне лікування у Моршині, Трускавці, на Закарпатті, а в літній час - відпочити на узбережжі Азовського та Чорного морів.

«Ми створили такі умови, що працівники можуть обирати місце відпочинку. При цьому сплачує тільки 10% повної вартості путівки. Додаткова пільга надається для дітей працівників ПАТ «Волиньгаз», - розповіла голова Профспілки працівників ПАТ «Волиньгаз» Марія Долгова.

Вже 170 працівників ПАТ «Волиньгаз» та членів їх сімей скористалися умовами пільгового відпочинку, а ще понад 200 оздоровилися на Шацьких озерах, де ПАТ «Волиньгаз» власним коштом утримує дві бази відпочинку (на озерах Світязь та Пісочне).

Профспілкова організація ПАТ «Волиньгаз» також співпрацює з Фондом соціального страхування, який надав 19 путівок, з яких 13 – у дитячі оздоровчі табори.

Довідка:

Публічне акціонерне товариство по газопостачанню та газифікації «Волиньгаз» забезпечує природним газом 235 тисяч сімей волинян. У 2013-му році загальний обсяг транспортування склав 586,3 мільйонів куб. м. На 1 січня 2014 року у Волинській області експлуатується 7644,7 км розподільних газопроводів. ПАТ «Волиньгаз» - у трійці найбільших платників податків області. У минулому році підприємство сплатило 66,5 мільйонів гривень податків і внесків до бюджетів всіх рівнів. Серед найбільших наших клієнтів ПАТ «Волиньгаз» - підприємства харчової промисловості. Зокрема, Гнідавський цукровий завод, Європацукор, Теремно-Хліб, Володимир-Волинська птахофабрика, Волиньхолдінг.

Джерело: Сім’я і Дім
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Слухоманія №130
Наступна новина: Волинська область: впродовж ...

КОМЕНТАРІ