В Закарпатській області перечинські правоохоронці знайшли крадіїв шиферу

В Закарпатській області перечинські правоохоронці знайшли крадіїв шиферу

18.09.14 12:52 0 696
З даху будівлі колишнього лісництва невідомі особи викрали шифер та демонтували дерев'яний каркас. Із заявою про дану подію до Перечинської міліції звернулася директор Великоберезнянського лісництва. На місце події виїхали правоохоронці. Почалися пошуки зловмисників.

Як відомо, покинуті напризволяще будівлі рано чи пізно стають об'єктом зазіхань ласих на чуже майно громадян. Про покинуту будівлю в урочищі Брештаново четверо дружків, жителів райцентру, знали добре, і також знали, що вона не охороняється. Тому і вирішили піти туди, як то кажуть, на промисли. Один із спільників мав старенького Жигуля. Причепивши до автівки причіп, подалися увечері в урочище. Оскільки житлових будинків поблизу там немає, ніхто не заважав їм робити свою справу. За недовгий проміжок часу вони зняли з покрівлі шифер, поскладали акуратно в причіп і привезли додому до власника автівки. На той час, коли правоохоронці вийшли на слід крадіїв, шифер друзі поділили на чотирьох, а найбільш хазяйновитий із них уже і вспів покрити краденим добром якусь прибудову у власному подвір'ї.

Усім чотирьом горе-крадіям слідча Перечинського райвідділу міліції оголосила про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена групою осіб).

Мирослава Пекар,

Перечинський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Міністр юстиції Павло ...

КОМЕНТАРІ