У Волинській області підготовка доріг краю до зими триває згідно графіків. Кошти на ці цілі надходять стабільно

У Волинській області підготовка доріг краю до зими триває згідно графіків. Кошти на ці цілі надходять стабільно

18.09.14 16:35 0 637
Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Кудрявцев учора провів нараду з представниками профільного департаменту ОДА та Служби автомобільних доріг області,на якій обговорили підготовку дорожнього полотна краю до зими.

Як доповіли, підготовка до холодної пори року триває згідно графіків, фінансування надходить стабільно, й за сприятливих погодних умов волинські дорожники вчасно виконають усі необхідні роботи.

Також було поінформовано, що від початку року, для ремонту й утримання доріг в область надійшло 40,525 млн грн для Служби автомобільних доріг. З них за цьогорічні роботи, виконані ДП «Волинський облавтодор» спрямовано 35,403 млн грн та за минулорічний ремонт Службою автомобільних доріг – 2,9 млн грн.

На 15 вересня з обласного бюджету було виділено 9,6 млн грн за виконання ремонтних робіт на дорогах комунальної власності. Також отримано вже 22,9 млн грн. субвенції державного бюджету обласному.

Від початку року 122 ділянки доріг комунальної власності здано в експлуатацію після ремонту та реконструкції. До кінця 2014-го планується завершити роботи на ще майже 100 об'єктах.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ