Міський голова Микола Романюк візьме участь у Х Українському муніципальному форумі

Міський голова Микола Романюк візьме участь у Х Українському муніципальному форумі

18.09.14 10:54 0 725
Міський голова Микола Романюк з робочим візитом відбув до міста Одеси для участі у Х Українському муніципальному форумі, який триватиме два дні, 18-19 вересня. Очікується, що у Форумі візьме участь 300 представників органів місцевого самоврядування, державної влади, міжнародних організацій, провідних експертів, науковців.

У рамках Форуму відбудуться День реформ, присвячений обговоренню бюджетної децентралізації та проекту Закону України “Про Державний бюджет на 2015 рік”, підготовки до опалювального сезону 2014-2015 років, реформи місцевого самоврядування та виборчого законодавства (в частині проведення місцевих виборів). Захід відбудеться в рамках проекту “Ініціатива захисту прав та представлення інтересів місцевого самоврядування в Україні (ДІАЛОГ)”, який впроваджується АМУ спільно з Агентством США з міжнародного розвитку.

Протягом другого дня - Дня місцевого економічного розвитку розглядатимуться питання: муніципального співробітництва; реалізації проектів розвитку в містах; вжиття енергоефективних заходів у містах України і Канади. Захід відбудеться в рамках проекту “Місцевий економічний розвиток міст України”, який здійснюється Федерацією канадських муніципалітетів у партнерстві з АМУ за фінансової підтримки уряду Канади.

На час відсутності міського голови Миколи Романюка, його обов'язки покладено на заступника Ларису Соколовську.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: для відновлення ...

КОМЕНТАРІ