Юлія Ткач: Наша Україна - сильна і єдина, має потужну підтримку у світовій спільноті. Ми це особливо відчули на Чемпіонаті світу

Юлія Ткач: Наша Україна - сильна і єдина, має потужну підтримку у світовій спільноті. Ми це особливо відчули на Чемпіонаті світу

18.09.14 13:06 0 727
«Наша Україна - сильна і єдина, має потужну підтримку у світовій спільноті. Ми це особливо відчули на Чемпіонаті світу», - розповіла волинська чемпіонка світу з вільної боротьби Юлія Ткач на прес-конференції.

«Учасники змагань та вболівальники знають про події в Україні. Ми багато спілкувалися, я відчувала особливе ставлення з боку суперників та їхніх тренерів. Багато хто дивувався, що ми приїхали на чемпіонат світу, адже ситуація не проста у державі», - поділилася спогадами спортсменка.

«Я твердила, що українці постійно доводять: вони - дуже сильна нація. Ми – єдині та безмежно любимо і цінуємо свою країну. Надзвичайно приємно, коли стоїш на п'єдесталі і всі разом співають гімн твоєї держави, від цього так гарно та світло на душі, відчуваєш гордість за свою Батьківщину», - зазначила вона.

«На змаганнях ми постійно наголошували, що все в Україні буде добре, бо українці - сильні та єдині» - зауважила Юлія Ткач.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівському госпіталі ...
Наступна новина: В естафетах у «Містечку ...

КОМЕНТАРІ