Волинянка Юлія Ткач – чемпіонка світу з вільної боротьби

Волинянка Юлія Ткач – чемпіонка світу з вільної боротьби

18.09.14 09:14 0 663
Волинянка Юлія Ткач стала переможницею у ваговій категорії 63 кг на світовій першості з вільної боротьби, що проходила з 8 по 12 вересня Ташкенті (Узбекистан). Про перебіг змагань, підготовку до них та враження від цих спортивних перегонів Юлія Ткач та її тренер Анатолій Милехин розповіли на прес-конференції.

Спортсменку та її наставника привітали голова облдержадміністрації Володимир Гунчик та його заступник Світлана Мишковець.

Володимир Гунчик подякував Юлії Ткач за щоденну роботу над собою, за перемогу, яку вона здобула для України і Волині. «Ви - справжня патріотка, своїми перемогами зробили вагомий внесок у популяризацію спорту серед дітей та молоді. Ми готові підтримати вас на всіх можливих рівнях», - підкреслив він.

Юлія Ткач поділилася яскравими враженнями від світового чемпіонату, розповіла, що було непросто, однак у неї була мета – перемога і вона її досягла. Також спортсменка подякувала волинянам за щирий прийом і що її не забувають на рідній землі.

«Шлях до перемоги був складний, підготовка до змагань - важка праця, адже довелося швидко повертися до спортивної форми після декретної відпустки. Дуже приємно, що ця робота була недаремною і принесла довгоочікувану перемогу», - розповіла Юлія Ткач.

Спортсменка мріє про наступну перемогу – золоту олімпійську медаль. У цьому її підтримує тренер Анатолій Милехин. «Юля хоче використати усі свої шанси. Однак всі її наступні перемоги будуть залежати і від особистих старань та тренувального процесу, і від фінансової підтримки держави», - зазначив він.

Володимир Гунчик вручив Юлії Ткач та Анатолію Милехину відзнаки облдержадміністрації.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ