У Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена відбулась зустріч з бійцями батальйону “Світязь”

У Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена відбулась зустріч з бійцями батальйону “Світязь”

18.09.14 11:29 0 676
17 вересня в Луцькій музичній школі №1 імені Фридерика Шопена відбулась зустріч з бійцями батальйону “Світязь”.

Директор школи Ольга Чуріна привітала гостей та від усього колективу школи подякувала героям за мир та спокій у нашому регіоні. Приємні хвилини спілкування з музикою подарували гостям викладачі школи, зокрема, камерний квартет «Скерцо», вокальний гурт «Кралі в коралях», Ірина Марчук та ансамбль викладачів відділу духових та ударних інструментів.

У рамках зустрічі для батальйону «Світязь» було вручено приціл з функцією нічного бачення, кошти для придбання якого -10000 гривень, зібрали працівники школи.

Командир добровольчого батальйону «Світязь» Олександр Фацевич розповів про реалії в зоні АТО та подякував за подарунок, зауваживши, що «нічний» приціл є надзвичайно корисним в умовах ведення бойових дій і може врятувати не одне життя.

Підзорну трубу і тактичні окуляри передали бійцям добровольчого батальйону «Світязь» і волонтери Юрій Безпятко, Сергій Жайворонок та Юрій Єпіфанович, які займаються збором допомоги для бійців добровольчих батальйонів.

Колектив школи зібрав ще й 7000 грн на медикаменти для військового госпіталю, які будуть передані під час запланованого концерту для поранених бійців.

Управління культури (720447, 723426,722756)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наразі на Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ