В Чернівецькій області патрульні міліціонери "за гарячими слідами" затримали грабіжника

В Чернівецькій області патрульні міліціонери "за гарячими слідами" затримали грабіжника

18.09.14 10:54 0 671
Зухвалий зловмисник напав на 56-річну чернівчанку вранці на вулиці Шевченка обласного центру та відібрав у неї сумку. Однак із награбованим далеко не втік, йому завадили працівники батальйону патрульної служби міліції при УМВС України в Чернівецькій області.

У сумці потерпілої знаходились гаманець з грошима, два мобільні телефони, вартістю 2700 гривень та особисті документи.

За словами командира БПС при УМВС Дмитра Братка, жінка після нападу не розгубилася, а підійшла до приміщення Шевченківського районного суду та звернулася до міліціонера. Той у свою чергу повідомив своїм колегам про скоєний злочин. Черговий чергової частини УМВС області одразу орієнтував патрульні наряди, які забезпечували правопорядок у цьому районі. І вже за лічені хвилини зловмисник був затриманий.

Як з'ясувалося, на беззахисну жінку напав 26-річний мешканець села Тисовець Сторожинецького району. Відомо, що він раніше не мав проблем із Законом, і свої дії пояснити правоохоронцям відмовляється. Також міліціонери підозрюють, що молодик діяв не сам, у нього є спільник. Наразі встановлюються усі обставини злочину.

За даним фактом слідчими Першотравневого райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. На даний час зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ