В Чернівецькій області рятувальники відзначили професійне свято

В Чернівецькій області рятувальники відзначили професійне свято

18.09.14 14:11 0 682
17 вересня в актовому залі Управління Державної служби України у Чернівецькій області з нагоди професійного свята Дня рятівника відбулося урочисте зібрання. Привітати буковинських рятувальників завітали керівництво місцевих органів влади, правоохоронних органів, прикордонної служби та представники інших оперативних служб краю. Захід розпочався із зачитування Вітального листа, яке надійшло від голови ДСНС України полковника служби цивільного захисту Сергія Бочковського.

В свою чергу, представники місцевих та обласних органів влади відзначили, що буковинські рятувальники гідно виконують свій обов’язок та у будь-яку мить готові прийти краянам на допомогу. Далі слово взяв начальник Управління ДСНС України у Чернівецькій області полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц, який подякував почесним гостям за теплі слова та привітав особовий склад Управління з професійним святом. Кращих працівників Управління ДСНС України у Чернівецькій області було нагороджено грамотами та спеціальними званнями. Всього свої заслужені нагороди отримали понад 70 рятувальників.

Також під час заходу було підведено підсумки акції «Герой-рятувальник 2014 року». Лауреатом акції у Чернівецькій області став 23-річний мешканець с. Малий Кучурів Заставнівського району Іван Проданчук, який у липні цього року на озері врятував життя дівчині. Начальники управління полковник служби цивільного захисту Валерій Парпауц подякував Івану за героїчний вчинок та подарував герою цінний подарунок.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі на виклики ...
Наступна новина: За 8 місяців 2014 року ...

КОМЕНТАРІ