В Луцьку олімпійський тиждень у клубах за місцем проживання

В Луцьку олімпійський тиждень у клубах за місцем проживання

19.09.14 12:44 0 714
З метою пропаганди олімпійського руху, популяризації здорового способу життя, розвитку фізичної культури і спорту міський центр фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” активно долучився до проведення фізкультурно-оздоровчих та спортивно-масових заходів у рамках Всеукраїнського Олімпійського тижня з нагоди Дня фізичної культури та спорту.

В усіх восьми клубах за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” спеціалісти організували і провели ряд цікавих заходів. Зокрема у клубі “Лучеськ” керівник Наталія Зінь організувала для дошкільнят інформаційно-просвітницький олімпійський міні-урок, який пройшов у цікавій дискусії. Діти шкільного віку брали участь в особистій першості з дартсу, тенісу настільного, метанні набивного м'яча, у конкурсах із скакалкою та обручами. Вихованці клубу змагались у товариських зустрічах з міні-футболу не тільки між собою, а ще випробували свої сили у зустрічі з юними футболістами команди “Денді”, яка тренується на майданчику в районі Київського майдану. До організації і проведення цих заходів керівник клубу залучала волонтерів-старшокласників, активістів клубу.

Керівник клубу за місцем проживання “Стріла” Галина Тимощук спільно з дошкільним навчальним закладом № 13 “Дельфін” організувала і провела на їх базі спортивне свято “Малі Олімпійські ігри”, в якому брали участь дошкільнята старшої групи. Окрасою свята стали показові виступи вихованців клубу “Стріла” з художньої гімнастики та карате. В свою чергу юні спортсмени продемонстрували перед батьками, вихователями, гостями набуті вміння і навики під час виконання цікавих естафет з олімпійськими кільцями, українськими віночками та під час інших конкурсів і забав.

Девізом свята стали віршовані рядки Галини Тимощук, які вона подарувала усім присутнім і юним спортсменам:

Тиждень олімпійський! Конкурси, змагання...

Радісна й бентежна наша дітвора,

Бо в маленькім серці щире є бажання:

Мир хай переможе й зацвіте весна.

У шахово-шашковому клубі “Біла тура” спеціаліст центру Ольга Проскуровська спільно з керівниками клубів “Юність” (спеціаліст Катерина Літвін) та “Атлет” (спеціаліст Володимир Наумук) організувала і провела особисту першість з шашок серед юнаків та дівчат цих клубів.

Вихованці клубів за місцем проживання “Білий м'яч”, “Одісей” та “Олімпія” брали активну участь у турнірах з міні-футболу, тенісу настільного, дартсу, які проходили на спортивних майданчиках мікрорайонів міста і в клубах.

Завершився Олімпійський тиждень Фестивалем спорту, присвяченим Дню фізичної культури і спорту, який проходив на стадіоні СНУ ім. Лесі Українки. Свято розпочалось з урочистої частини та нагородження кращих спортсменів, тренерів, фахівців спорту. Показові виступи спортсменів з різних видів спорту додали святкового настрою учасникам та гостям заходу.

Команди клубів за місцем проживання також брали активну участь у міському фестивалі в змаганнях “Спортивні забави”. Діти боролись за призові місця у трьох видах — метанні набивного м'яча на дальність, дартсі та перетягуванні линви. За підсумками змагань у загальнокомандному заліку перше місце виборов клуб за місцем проживання “Атлет”, друге — клуб “Юність” і третє — клуб “Лучеськ”.

Переможці були нагороджені дипломами комітету по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради та міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”. Усі команди клубів за місцем проживання отримали у подарунок спортивний інвентар.

Одночасно із дійством на стадіоні СНУ ім. Лесі Українки у шахово-шашковому клубі “Біла тура” спеціалісти міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх” Микола та Ольга Проскуровські проводили турнір із швидких шахів та шашок за програмою цього ж фестивалю спорту.

Олімпійський тиждень завершився та працівники клубів за місцем проживання міського центру із своїми вихованцями готові організовувати та брати участь у нових, ще більш цікавих заходах, які чекають їх попереду.

Так, 23 вересня у шахово-шашковому клубі “Біла тура” стартує особиста першість з шашок серед дітей клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення “Спорт для всіх”.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді п?яний водій ...
Наступна новина: ITF Великобританія. ...

КОМЕНТАРІ