Луцькі медики взяли участь у науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної терапії»

Луцькі медики взяли участь у науково-практичній конференції «Актуальні питання сучасної терапії»

19.09.14 18:46 0 679
17 вересня цього року в актовій залі Луцької міської клінічної лікарні відбулася науково-практична конференція, Школа терапевтів імені Л. Т. Малої «Актуальні питання сучасної терапії», яка була включена у план заходів Міністерства охорони здоров'я України та Національної академії медичних наук України. Конференція зібрала терапевтів, кардіологів, лікарів загальної практики – сімейних лікарів міських лікувально-профілактичних закладів. Тож, учасники мали змогу отримати унікальні знання не лише з виступів доповідачів, а й обмінюючись досвідом та професійними порадами з колегами під час перерв.

З питанням про консервативну терапію хворих на хронічну хворобу нирок з початковими проявами ниркової недостатності на конференції виступив доктор медичних наук, зав. відділом популяційних досліджень ДУ «Національний інститут терапії імені Л. Т. Малої НАМН України» Несен Андрій Олексійович.

Про гендерні особливості діагностики та лікування серцево-судинних захворювань розповів кандидат медичних наук, ст. співробітник відділу атеросклерозу та ішемічної хвороби серця вищезгаданого закладу Строна Володимир Іванович.

Пивовар Сергій Миколайович, кандидат медичних наук, старший співробітник відділу клінічної фармакології та фармакотерапії ДУ «Національний інститут терапії імені Л. Т. Малої НАМН України» поділився зі слухачами досвідом із втілення сучасних стратегій діагностики та лікування хронічної серцевої недостатності, враховуючи генетичні аспекти даної проблеми.

Висвітлення таких актуальних тем викликали великий інтерес у слухачів, про що засвідчила велика кількість запитань та наявність у залі цікавої дискусії. Відвідавши конференцію, її учасники збагатили свій рівень знань та медичний досвід, який обов'язково використають, чим вдосконалять лікування пацієнтів з проявами ниркової недостатності та серцево-судинних захорювань у кардіологічній, терапевтичній та загальній медичній практиці.

Управління охорони здоров'я Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ