В Луцьку депутати обговорили зміни, які пропонується внести до міського бюджету

В Луцьку депутати обговорили зміни, які пропонується внести до міського бюджету

19.09.14 14:06 0 676
24 вересня відбудеться засідання 64-ї сесії міської ради. ж, на своє засідання зібралися члени постійної комісії з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів. Участь у її засіданні взяли секретар міської ради Сергій Григоренко, депутати Іван Корчук, Юрій Корольчук, Олександр Пиза, заступники міського голови Лариса Соколовська та Тарас Яковлев.

Начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова поінформувала членів постійної комісії про зміни, які пропонується внести до бюджету міста Луцька на 2014 рік. Вона зазначила, що проектом документа пропонується збільшити на 600 тисяч гривень видатки для надання матеріальної допомоги сім'ям загиблих військовослужбовців, які брали участь в антитерористичній операції на сході України.

Крім того, планують збільшити по управлінню охорони здоров'я на 105 тисяч гривень видатки на медикаменти для забезпечення медичної допомоги членам сімей осіб, які мобілізовані для участі в АТО та вимушеним переселенцям з Сходу та Криму.

Лілія Єлова зауважила, що пропонується виділити 50 тисяч гривень на вирішення проблем громади села Брище, де знаходиться міський полігон твердих побутових відходів.

Начальник управління фінансів та бюджету зазначила, що надійшли кошти за договорами про пайову участь у розвиток інфраструктури міста Луцька. За її словами, ця сума становить 4 млн 100 тис. грн. Вона наголосила, що з цієї суми пропонується 3 млн 432 тис грн направити на нове будівництво полігону твердих побутових відходів у селі Брище. Ще 500 тисяч гривень буде спрямовано на реконструкцію ДНЗ № 25 на вулиці Чехова.

Лілія Єлова зауважила, що 177 тисяч 600 гривень буде спрямовано на капітальний ремонт сходових кліток лікувального корпусу КЗ “Луцька міська клінічна лікарня”.

У членів комісії виникло ряд пропозицій та запитань. Їх озвучили Іван Корчук та Юрій Корольчук.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Десант хмельницьких ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ