Євген Мельник з побратимами передали пораненим волинським бійцям інвалідні візки

Євген Мельник з побратимами передали пораненим волинським бійцям інвалідні візки

19.09.14 16:10 0 656
17 вересня 2014 року народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Євген Мельник разом з побратимами: першим заступником Волинської обласної ради Олександром Пирожиком, головою Володимир-Волинської міської організації ВО "Свобода", керівником Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Сергієм Кобою передали інвалідні візки Луцькому гарнізонному військовому госпіталю, де лікують поранених в АТО волиняни.

П'ять інвалідних візків для поранених українських солдат передали небайдужі волонтери з Республіки Польща. Наші сусіди оперативно зреагували і самі доставили візки в Україну.

Керівник Волинського комітету гуманітарного забезпечення війська Сергій Коба зазначив: "Дуже приємно, що про долю наших вояків турбуються громадяни сусідні нам держав. Нині лікарні переповнені, немає у повній мірі медикаментів, бракує тих же інвалідних візків, відсутні медичні інструменти, апаратура. Це все намагається дістати волинська громада, підприємці, допомагають сусідні держави. І ми це повинні робити. Це наші хлопці, які віддають своє життя і здоров'я на Сході України. Тож обов'язок кожного українця допомагати і робити все, щоб перебування наших військових було спокійним і лікування результативним".

Народний депутат України свободівець Євген Мельник переконаний, що візки допоможуть волинським солдатам, які перебувають на лікуванні у госпіталі, краще пройти процес реабілітації.

"Передали візки для лежачих поранених бійців, які не можуть самостійно пересуватися. Інвалідні візки потрібні для того, щоб солдата можна було перевозити на перев'язки з однієї палати в іншу або на прогулянку, щоб вони могли побути на свіжому повітрі. Звичайно, будемо допомагати і надалі", – зазначив нардеп.

Головний лікар Луцького гарнізонного військового госпіталю Олександр Хоменко подякував за допомогу, зауваживши, що це необхідна річ. Наостанок свободівці висловили сподівання, що інвалідні візки допоможуть нашим військовим якнайшвидше стати на ноги.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові у Яворівському ...
Наступна новина: Американські військові не ...

КОМЕНТАРІ