В Закарпатській області жорстоке вбивство пенсіонерки у місті Берегово розкрито

В Закарпатській області жорстоке вбивство пенсіонерки у місті Берегово розкрито

19.09.14 09:26 0 670
Днями у місті Берегово на присадибній ділянці одного з приватних будинків було знайдено труп 70 літньої власниці будинку

Жінці було нанесено кілька ударів по голові металевим прутом. Сам прут знаходився поруч у траві.

За вказаним фактом слідчим було внесено дані до єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 КК України (умисне вбивство), санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'ятнадцяти років.

Правоохоронці Берегівського райвідділу міліції спільно із слідчим управлінням та оперативниками управління карного розшуку, експертами НДЕКЦ області проробили значний обсяг роботи, опрацювали чимало версій скоєння злочину, перевірили понад двадцять осіб на причетність до вбивства, допитали понад півсотні громадян, які могли мати корисну інформацію. Тобто зробили все можливе, щоб якнайшвидше встановити особу вбивці.

Зібрана інформація і привела правоохоронців до злочинця, яким виявився 14-річний мешканець міста Берегово. Цей хлопчина неодноразово попадав у поле зору стражів порядку. Неабияку роль у розкритті вказаного злочину зіграла перевірка пункту збору металобрухту, де і було виявлено один з головних речових доказів, зданий злочинцем з наміром отримати матеріальну винагороду.

З показів затриманого, вранці в суботу він з метою легкого заробітку проник на подвір'я будинку потерпілої, де мав намір викрасти металобрухт.Однак йому на заваді стала літня власниця будинку. Підліток, проявивши зухвалу жорстокість, за допомогою металевого прута позбавив життя беззахисну людину .

Правоохоронці Берегівського райвідділу міліції звертаються до мешканців м.Берегово, Берегівського району та власників пунктів прийому металобрухту.При встановленні фактів чи підозри на незаконне походження металобрухту - повідомляйте до органів внутрішніх справ. Адже навіть такий, на перший погляд незначний злочин як крадіжка металобрухту, може призвести до тяжких наслідків. Як трапилося у цій моторошній історії.

Яна Денисюк

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ