На Львівщині визначили лауреатів премії ім. Степана Бандери

На Львівщині визначили лауреатів премії ім. Степана Бандери

19.09.14 10:23 0 729
У Львівській обласній раді визначили лауреатів обласної премії імені Героя України Степана Бандери, які отримають по 20 тис. грн.

Відповідне рішення було прийнято 18 вересня, на засіданні конкурсного журі, інформує прес-служба облради.

За результатами обговорення, премію у номінації «Громадська діяльність» присуджено громадсько-політичному діячеві, публіцисту, політв’язневі Петрові Франку. Лауреат є автором книжок: «20 років поступу й звитяги» (2011), «Ідіть за мною» (2012) – видана до 120 річчя з дня народження Патріарха Йосифа Сліпого, «Незламні норильчани» (2013), «Святець і батько» (2014).

Лауреатом номінації «Науково-навчальна національна державотворча діяльність» став полковник, член оргкомітету Спілки офіцерів України та довголітній член Проводу СОУ Сергій Рудюк. Переможець номінації працював над посібником «Основи захисту Вітчизни. Комплект плакатів з вогневої підготовки», Програмою предмета «Захист Вітчизни» (для навчальних закладів системи загальної середньої освіти), Програмою допризовної підготовки (для вищих навчальних закладів І і ІІ рівнів акредитації, професійно-технічних і загальноосвітніх навчальних закладів).

Традиційно обласну премію присуджують у трьох номінаціях, проте цього року за відсутністю кандидатур лауреата номінації «Політична діяльність» визначено не було.

Нагадаємо, що цього року депутати змінили терміни подання документів для участі в конкурсі на здобуття обласної премії імені Героя України Степана Бандери та дату засідання журі з визначення лауреатів. Відтак, матеріали для конкурсу прийматимуть з 1 січня до 31 серпня, після чого, у вересні, визначатимуть лауреатів премії.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Аспірант Львівського ...

КОМЕНТАРІ