Аспірант Львівського університету ветмедицини – півфіналіст міжнародного конкурсу Tech-I

Аспірант Львівського університету ветмедицини – півфіналіст міжнародного конкурсу Tech-I

19.09.14 10:41 0 643
Українець Максим Філяк вийшов у півфінал конкурсу технічних ідей Tech-I, що проводиться з метою міжнародного розвитку підприємництва в галузі науки і техніки. Він один із 67 півфіналістів, яких обрали з 502 учасників з усього світу.

Влітку 2014 року Максим Філяк подав заявку на конкурс із проектом «Еко-кооператив із малого тепличного овочівництва». Це проект з інноваційної екотеплиці, що поєднується з кооперативом із овочівництва та розрахований на впровадження в Україні.

Максим навчається в аспірантурі Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького та досліджує тематику сталого розвитку в економіці. Він – один з амбітних новаторів конкурсу Tech-I від АААS, які просувають свої ідеї в Інтернеті, а користувачі з усього світу та експерти шляхом голосування обирають тридцять фіналістів, які отримують можливість узяти участь у поїздці на Міжнародний саміт підприємців в Марокко.

Підтримати Максима можна, перейшовши за посиланням. Для голосування необхідно вказати свою адресу електронної пошти та будь-який пароль, після чого очікувати листа з клікабельним лінком підтвердження реєстрації голосування, або просто проголосувати з акаунту у Facebook.

Голосування триває до 1 жовтня.

Зазначимо, команда AAAS Tech-I має сюрприз – розіграє 100 річних цифрових підписок на членство в AAAS між тими, хто проголосує. Таким чином можна отримати можливість стати частиною спільноти із більше ніж 120 000 людей, які вірять в силу науки, щоб трансформувати своє життя і зробити наш світ кращим.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині визначили ...
Наступна новина: Служити Україні!

КОМЕНТАРІ