Мальтійський Орден збільшуватиме гуманітарну допомогу Україні

Мальтійський Орден збільшуватиме гуманітарну допомогу Україні

19.09.14 16:39 0 643
18 вересня т.в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський провів зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні Антоніо Гадзанті Пулєзе ді Котроне.

Львівська область була обрана як перший регіон для візиту Надзвичайного та Повноважного Посла Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні. «Гасло Мальтійського Ордену «Збереження віри і допомога потребуючим» є духовним девізом кожного християнина. Це гасло єднає всіх, хто хоче зробити цей світ кращим», – наголосив Юрій Турянський.

Мальтійська Служба допомоги успішно працює в Україні впродовж 23 років та опікується дітьми з інтернатів і сиротинців, соціально незахищеними верствами населення, людьми з з особливими потребами. Ця допомога є систематичною.

Відтак Юрій Турянський запропонував відкрити у м. Львові Представництво Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні з метою поглиблення гуманітарної співпраці.

Зі свого боку, Повноважний Посол Суверенного Військового Мальтійського Ордену в Україні Антоніо Гадзанті Пулєзе ді Котроне запевнив у готовності і надалі допомагати українцям.

«Головна мета нашого Ордену – це гуманітарна допомога людям, які опинилися у скрутному становищі – це хворі діти, діти-сироти, люди з особливими потребами. Ми будемо робити від себе все залежне, аби збільшити і покращити допомогу вашій країні», – підкреслив п.Антоніо Гадзанті Пулєзе ді Котроне.

У сьогоднішній зустрічі також взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, директор департаменту охорони здоров'я Львівської ОДА Богдан Чечотка, заступник представника МЗС України у Західному регіоні Наталія Мацкевич та ін.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: в області ...
Наступна новина: Міський голова Микола ...

КОМЕНТАРІ