Львівщина: «Репід-Трайдент-2014» проводить День високоповажних гостей та преси

Львівщина: «Репід-Трайдент-2014» проводить День високоповажних гостей та преси

19.09.14 11:21 0 650
Очільник області планує завтра взяти участь в заходах, запланованих в рамках проведення українсько-американських тактичних навчань «Репід-Трайден-2014».

Про це йшлося 18 вересня під час зустрічі т.в.о. голови Львівської ОДА Юрія Турянського з начальником Академії сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного, генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком.

19 вересня за програмою проведення Дня високоповажних гостей та преси передбачено огляд інфраструктури та спостереження за проведенням навчань. Крім того, відбудуться зустрічі з іноземними делегаціями та спілкування з пресою, а в Академії сухопутних військ гості зможуть ознайомитись з навчально-матеріальною базою військового навчального закладу.

Нагадаємо, що на Львівщині тривають українсько-американські навчання на різних ділянках військового полігону Міжнародного центру миротворчості та безпеки Академії сухопутних військ. Під час практичних занять використовується майже 700 одиниць зброї та понад 150 військових автомобілів і бойових машин. Загалом у навчанні беруть участь майже 1200 військовослужбовців. Найбільша група – українська: майже 600 офіцерів та курсантів Академії сухопутних військ, морської піхоти та Національної гвардії України. Серед закордонних учасників найбільша група від армії США – майже 200 осіб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Рятувальник із Деражні ...

КОМЕНТАРІ