Житомирщина успішно виконує план заходів по зменшенню споживання природного газу

Житомирщина успішно виконує план заходів по зменшенню споживання природного газу

19.09.14 11:43 0 678
Для забезпечення стабільної роботи підприємств житлово-комунального господарства в умовах обмеженого газопостачання, Кабінетом Міністрів України було схвалено постанову від 09.07.2014 № 296 «Деякі питання забезпечення населення, підприємств, установ та організацій природним газом до кінця опалювального сезону 2014-2015 років», однією з основних норм якої є зменшення на 30% лімітів споживання природного газу для теплопостачальних підприємств.

Обласними та Київською міською державними адміністраціями напрацьовано Плани заходів по зменшенню споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30%.

Узагальнений Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України План передбачає скорочення споживання природного газу у порівнянні з серпнем 2013 – березнем 2014 років на 29,6% або 2 471,1 млн. м3 (при запланованій потребі скорочення – 2 508,5 млн. м3), в тому числі за рахунок організаційних, технічних, кризових заходів та переведення на альтернативні види палива.

Житомирщина входить до трійки областей з найвищими показниками виконання технічних заходів, спрямованих на скорочення споживання природного газу (модернізація котелень та систем теплопостачання). У нашій області цей показник виконано на 88%.

Окрім цього, показник реалізації запланованих заходів по переведенню на альтернативні види палива у Житомирській області вже зафіксовано на рівні 85%.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ