Пенсіонерка із Народиччини Тамара Ястремська стала лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року», а головний рятувальник Коростишева відзначений Прем’єр-Міністром України

Пенсіонерка із Народиччини Тамара Ястремська стала лауреатом Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року», а головний рятувальник Коростишева відзначений Прем’єр-Міністром України

19.09.14 12:38 0 619
17 вересня з нагоди Дня рятівника у Державній службі України з надзвичайних ситуацій відбулася церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнської акції «Герой-рятувальник року». Її мета – розповісти українцям про героїв держави – пересічних громадян та професійних рятувальників, які ризикуючи власним життям, простягнули руку допомоги тим, хто опинився у небезпеці.

З понад 50 номінантів лауреатами Всеукраїнської акції у 2014 році стали 10 мешканців України. Приємно відзначити, що серед них і жителька с. Нова Радча Народицького району Тамара Ястремська. 11 липня жінка врятувала життя 4-річному хлопчику, який ледь не втопився в річці.

Кожен із героїв отримав відзнаку акції «Герой-рятувальник року», дипломи та подарунки. Усі нагороди особисто вручав голова Державної служби з надзвичайних ситуацій України Сергій Бочковський. Відзнака акції символізує перемогу людини над руйнівними силами стихій (вогонь – зверху, вода – посередині, земля – знизу); викинута вперед рука зупиняє стихії, захищаючи життя та здоров’я людини.

Крім того на урочистостях з нагоди професійного свята Дня Рятівника подякою Прем’єр-міністра України за професійне виконання службових обов’язків було відзначено начальника Коростишівського районного сектору Управління ДСНС Житомирщини підполковника служби цивільного захисту Миколу Романюка.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій і в подальшому розповідатиме про мужність та героїзм наших співгромадян, аби Україна знала своїх героїв та пишалася ними!

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Австралії затримали 15 ...
Наступна новина: В Ужгороді п?яний водій ...

КОМЕНТАРІ