У Рівненській області рятувальники ГУ ДСНС прийняли участь в круглому столі з представниками бізнесу та органів державного контролю

У Рівненській області рятувальники ГУ ДСНС прийняли участь в круглому столі з представниками бізнесу та органів державного контролю

19.09.14 12:56 0 683
18 вересня в актовій залі прокуратури Рівненського району пройшов круглий стіл з представниками малого і середнього бізнесу та органів державного контролю.

Основною метою заходу було вирішення проблемних питань, що виникають між суб’єктами підприємницької діяльності та державними органами, що їх перевіряють. А також налагодження партнерських і прозорих стосунків між бізнесом і Державою.

В роботі круглого столу прийняли участь: перший заступник голови Держпідприємництва України Олександр Потімков, прокурор Рівненського району Андрій Заброцький, керівники районних та обласних органів державного контролю, підприємці. Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненський області представляв начальник міськрайонного управління підполковник служби цивільного захисту Віктор Бабак.

Учасники в діловій атмосфері обговори найбільш наболілі питання підприємницької діяльності та шляхи їх вирішення. Кожен з присутніх мав можливість висловити власну думку та задати запитання представникам владних структур. Також бізнесменів ознайомили з новою нормативно-правовою базою, що захищає конституційні засади підприємницької діяльності.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина розпочала ...
Наступна новина: Міжрегіональна ...

КОМЕНТАРІ