На Тернопіллі вуличних розбишак втихомирювали державні охоронці

На Тернопіллі вуличних розбишак втихомирювали державні охоронці

19.09.14 09:53 0 627
На пульт централізованого спостереження Державної служби охорони надійшло «тривожне» сповіщення з одного з тернопільських магазинів. На місце події негайно виїхав наряд групи затримання.

З'ясувалося, що тривожну кнопку натиснула продавець торгового закладу. Жінка стала свідком протиправних дій, що розгорталися за вікном, й поспішила викликати міліцію.

Як згодом стало відомо, декілька молодиків, повертаючись з відпочинку додому, голосно висловлювались нецензурною лайкою. 28-річний місцевий житель, проходячи повз дебоширів, зробив їм зауваження. Компанію обурило таке «нахабство» незнайомця, відтак почався конфлікт. Вже за короткий час шарпанина переросли у бійку. Розбірки припинили працівники Управління Державної служби охорони при МВС України в Тернопільській області.

На місце пригоди було викликано карету швидкої допомоги. Учасників бійки для з'ясування обставин події правоохоронці доставили до міського відділку міліції.

Як це не прикро, але ніхто з нас не застрахований від нападу. Тому, якщо ви стали свідками бійки, не гаючи часу телефонуйте на лінію 102 або ж здійснюйте сповіщення через «тривожну кнопку». При натисненні на кнопку сигнал миттєво надходить на пульт і передається правоохоронцям, які упродовж декількох хвилин прибувають на місце виклику.

УДСО при УМВС України в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: А помирила... війна
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ