Тернопілля: у ТНПУ імені В. Гнатюка відбувся благодійний фестиваль КВН «Ла, ла, ла…»

Тернопілля: у ТНПУ імені В. Гнатюка відбувся благодійний фестиваль КВН «Ла, ла, ла…»

19.09.14 13:45 0 744
Благодійний фестиваль КВН «Ла, ла, ла…» відбувся 17 вересня у Тернопільському національному педагогічному університеті імені В. Гнатюка. Кошти, виручені від продажу квитків, передали на потреби військових у зоні проведення Антитерористичної операції.

«Ми довго вагалися, чи варто проводити КВН у такий нелегкий час, - зазначив начальник відділу у справах молоді, канд. історичних наук, доцент ТНПУ ім. В.Гнатюка Володимир Брославський. – З цього приводу були різні думки, активна дискусія тривала у соцмережах. Наша позиція така: будь-який законний захід, який дозволяє зібрати кошти для наших хлопців в зоні АТО, варто проводити. Адже це ще один крок до перемоги».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам`ять загиблих під час проведення Антитерористичної операції.

У фестивалі взяли участь команди «Оптом дешевше», «Ляпас» (ТНПУ ім. В. Гнатюка), «Кабмін», «Вікенд», «В активному пошуку» (ТДМУ ім. І. Горбачевського), «Анестезія» (ТДМУ ім. І. Горбачевського), «Бонус» (ТНПУ ім. В. Гнатюка), «Сонечко», Збірна ТНЕУ.

Віп-гостями благодійного фестивалю були команда «V.I.P» та гурт «Тріода». Завітав на захід заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Леонід Бицюра.

«Сміх – могутня зброя. - зауважив Леонід Олексійович. – Її бояться вороги. Але доки ми сміємося і жартуємо, доти ми непереможні».

Заступник голови Тернопільської облдержадміністрації подякував організаторам, учасникам благодійного фестивалю та студентам за їхній внесок у боротьбу з окупантом.

Довідково: З метою збору коштів для бійців АТО у ТНПУ ім. В. Гнатюка організували збір макулатури, а також провели благодійний ярмарок, студентську вечірку, «Українське караоке».

?

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: День відкритих дверей ...
Наступна новина: Сабо: Атлетик - звичайна ...

КОМЕНТАРІ