Роман Навроцький: Вибори у Росії – чергова вистава, розіграна Путіном

Роман Навроцький: Вибори у Росії – чергова вистава, розіграна Путіном

19.09.14 08:33 0 661
Щоб спрогнозувати результати виборів до місцевих органів влади у Росії, не треба бути пророком. Адже процесом волевиявлення громадян РФ вкотре уміло керує Путін.

Уже багато років поспіль влада у сусідній країні перебуває у руках Владіміра Влідіміровіча та його прибічників, якими він маніпулює, як маріонетками. Ось і цього разу, очевидно, більшість голосів отримає партія "Єдина Росія". Кремлівська верхівка зробила усе, щоб на місцях у чиновницьких кріслах сиділи потрібні, лояльні люди.

Візьмімо до уваги те, що майже напередодні виборів, у російському Пскові побили місцевого депутата, главу місцевого відділення партії "Яблуко" Льва Шлосберга, який займався розслідуванням загибелі псковських десантників. Як бачимо, у Росії політиків, котрі постають проти диктаторського режиму, змушують мовчати, залякують і карають за спробу встановити справедливість.

А що стосується голосів і позиції росіян, то вона, звичайно, нікому з представників чинного російського режиму не потрібна – президент усе вирішує за людей. Відомо, що частина громадян Росії "зомбована" і щиро вірить, що Путін про них дбає та захищає жителів Сходу України від "страшних бандерівців". Инша ж частина росіян, яка розуміє усю реальну картину, безумовно, хотіла би змін у владі, але замість них вибір зробить путінська банда, яка уже звикла підробляти голоси, займати впродовж багатьох років теплі крісла і провадити постійну злочинну політику.

Для нас, українців, прикро ж не тільки те, що росіянам не дають змоги привесті до влади тих, кого вони там хочуть бачити, як це було у нас за Януковича, а й те, що російські вибори проходять і на території України, адже Крим був і буде українським. Все ж рано чи пізно півострів офіційно повернеться до складу України, і там люди ітимуть на українські вибори. Зрозуміло, що 14 вересня 2014 року справжніх виборів у Криму не було. Явка і результати голосування намальовані.

Доки Росією правитиме чинний президент, доти нічого не зміниться. Лишається вірити, що свавілля Путіна триватиме не довго, і до влади у Росії прийдуть люди зі здоровим глуздом, а війна в Україні завершиться.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За втягнення жінок у ...
Наступна новина: У неділю найстаріший ...

КОМЕНТАРІ