На Хмельниччині правоохоронці розповіли про боротьбу з гральним бізнесом (+)

На Хмельниччині правоохоронці розповіли про боротьбу з гральним бізнесом (+)

19.09.14 09:07 0 646
Під час брифінгу, що відбувся в УМВС України в Хмельницькій області, начальник управління по боротьбі з економічною злочинністю Олександр Федорович поділився з журналістами результатами роботи його підрозділу у напрямку протидії гральному бізнесу та навів найсвіжіші приклади — виявлення залу із гральними автоматами у Славуті та закриття покерного клубу, у якому грали на гроші, в обласному центрі.

Олександр Полікарпович розповів, що з початку 2014 року припинено діяльність 24 гральних закладів. Найбільш поширеними серед викритих у ході відпрацювань кримінальних правопорушень є надання послуг у сфері грального бізнесу в ігрових закладах з використанням гральних автоматів та комп'ютерної техніки.

— У правопорушників вилучено 340 одиниць грального обладнання, а саме 293 гральних автомати, 32 одиниці комп'ютерної техніки, 14 столів для гри у покер, 1 рулетку та готівку у сумі 306 тисяч гривень, — говорить начальник підрозділу. — Нами забезпечено дієвий контроль за якістю здійснення досудового розслідування та кінцевого результату у вигляді повідомлення про підозру та направлення до суду обвинувальних актів. Як результат, у поточному році по відкритим кримінальним провадженням оголошено підозру восьми особам та три провадження направлено до суду з обвинувальними актами.

Розповідаючи про особливості роботи по протидії незаконному гральному бізнесу, Олександр Федорович наголосив, що досить часто громадяни сприймають за зали гральних автоматів приміщення, де розташовуються Державні миттєві лотереї, які поки що в Україні діють на законних підставах і у працівників міліції немає повноважень щодо припинення їх діяльності.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині легковик ...
Наступна новина: На Хмельниччині за крадіжку ...

КОМЕНТАРІ