В Івано-Франківській області в ДАІ відбулася нарада та тренувальні навчання працівників

В Івано-Франківській області в ДАІ відбулася нарада та тренувальні навчання працівників

19.09.14 10:00 0 636
Четвер, 18 вересня 2014, 08:55 |

Працівники апарату УДАІ УМВС в області та керівники структурних підрозділів Державтоінспекції провели підсумкову нараду за результатами службової діяльності за 8 місяців. Нарада відбулася під головуванням заступника начальника УМВС – начальника міліції громадської безпеки полковника міліції Ярослава Манжелея.

В ході наради було заслухано ряд керівників, які допустили прорахунки в роботі, вказано на недоліки в окремих напрямках роботи служб та прийнято управлінські рішенння щодо виправлення ситуації та покарання винних. Керівник Державтоінспекції області підполковник міліції Валерій Некипілий наголосив, що «буде принципово і однозначно реагувати на невиконання завдань, поставлених перед підлеглими, починаючи від накладення дисциплінарних стягнень, аж до зняття із займаних посад». Після наради за участю керівництва були прийняті заліки на визначення рівня знань Правил дорожнього руху.

Заняття з бойової та вогневої підготовки пройшли в умовах наближених до бойових. За участю та безпосередньо тренуванням працівників спецпідрозділу «Беркут» та бійців батальйону були проведені заняття із захоплення заручників, транспортних засобів, навчання з їзди на БТРах, утримання оборони блокпостів тощо. Особовий склад проявив добру спортивну та фізичну форму під час навчальних навантажень.

Служба профілактичної роботи УДАІ УМВС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ