20 вересня в Івано-Франківську посадять Алею Миру

20 вересня в Івано-Франківську посадять Алею Миру

19.09.14 14:35 0 688
У суботу, 20 вересня, - напередодні Всесвітнього дня миру – в Івано-Франківську відбудеться знакова акція: у міському парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка буде висаджено Алею Миру.

Ініціаторами заходу є спортивний клуб «Тигр» та молодіжний громадський центр "Еталон", а втілити чудову ідею в життя допомогли керівництво Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, регіонального штабу по роботі з вимушеними переселенцями та виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Акція, під час якої містянами та родинами вимушених переселенців буде висаджено кількадесят саджанців дуба, має на меті згуртувати мешканців Сходу та Заходу України, показати, що ми – єдиний народ, що саме у єдності – наша сила. Захід, мають надію його ініціатори та організатори, стане символом політичної толерантності, об’єднання, людського прагнення до спокою у державі. Деревця посадять із мрією про мир на нашій землі, яка понесла вже багато втрат.

Акція розпочнеться 20 вересня об 11:00 год. в Івано-Франківському міському парку культури та відпочинку імені Т.Г. Шевченка. Запрошуються усі бажаючі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські та польські ...
Наступна новина: Василь Хомінець: ...

КОМЕНТАРІ