Володимир Гунчик: Ініціативна молодь, яка мислить сучасно, по-європейськи, повинна зайняти відповідальну ділянку роботи в органах влади

Володимир Гунчик: Ініціативна молодь, яка мислить сучасно, по-європейськи, повинна зайняти відповідальну ділянку роботи в органах влади

20.09.14 08:39 0 643
Вирішувати кадрові питання потрібно крок за кроком, запрошувати до роботи у органах влади людей, які є достатньо кваліфікованими, мислять не заангажовано, будуть працювати на результат. Це підкреслив голова облдержадміністрації Володимир Гунчик під час зустрічі із представниками окремих консультаційно-дорадчих органів при ОДА, 18 вересня.

Володимир Гунчик запропонував цим структурам, зокрема громадській раді при ОДА, активно долучатися до формування нового кадрового резерву в органах влади краю. Він переконаний, що ініціативна молодь, яка мислить сучасно, по-європейськи, готова зайняти цю відповідальну ділянку роботи. Однак, це не повинні бути голослівні пропозиції за тією чи іншою ознакою, а реальні об'єктивні кандидатури.

Голова облдержадміністрації особливо наголосив, що професійний керівник, перш ніж обійняти вагому посаду, повинен набути досвіду роботи у тій чи іншій сфері, пройти всі щаблі кар'єрної драбини і знати свою сферу діяльності. Це – європейська практика.

«У нас є активна, освічена молодь, з професійними, а не політичними амбіціями. Це люди, які знають іноземні мови, не бояться викликів, які бажають не виконувати вказівки, а самим пропонувати і відстоювати свої пропозиції. Ми чекаємо на таких, готові долучати їх до роботи у різних проектах, в тому числі – міжнародних», - сказав Володимир Гунчик.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині У ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ