У Волинській області 20 вересня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у закордонному відрядженні у Любліні

У Волинській області 20 вересня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у закордонному відрядженні у Любліні

20.09.14 15:42 0 627
20 вересня голова облдержадміністрації Володимир Гунчик перебуватиме у закордонному відрядженні у м.Люблін (Республіка Польща). У рамках робочого візиту відбудеться низка важливих зустрічей, зокрема - з Воєводою Люблінського воєводства Войчєхом Вільком.

Сторони обговорять питання оптимізації функціонування пунктів пропуску на українсько-польській ділянці державного кордону, а також наміри створення велосипедних доріжок на території МАПП «Ягодин-Дорогуськ» та «Устилуг-Зосін». За результатами розмови відбудеться підписання Листа про наміри.

Володимир Гунчик також поспілкується з представниками ділових кіл Люблінщини.

Крім того, відбудеться також зустріч з ректорами вищих навчальних закладів Любліна, де обговорять питання співпраці за програмою подвійних дипломів та з представниками неурядової організації «Фонд менеджерських ініціатив» (м. Люблін).

Прес-служба облдержадміністраціїї
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ