У Волинській області упродовж останнього тижня до облдержадміністрації надійшло чимало кадрових пропозицій

У Волинській області упродовж останнього тижня до облдержадміністрації надійшло чимало кадрових пропозицій

20.09.14 16:55 0 668
Упродовж останнього тижня до облдержадміністрації надійшло чимало кадрових пропозицій щодо призначення голів РДА та керівників відділів, управлінь та департаментів облдержадміністрації також надійшло чимало пропозицій.

Члени Волинської обласної організації приватних роботодавців торгівлі і комерційної сфери просять розглянути можливість продовження роботи Чуя Віталія на посаді начальника ГУ Міндоходів та зборів України в області.

Федерація спортивного більярду України підтримує кандидатуру Галана-Влащука Віктора Йосиповича на посаду начальника управління у справах молоді та спорту ОДА.

Частина мешканців Любомля звертаються до Володимира Гунчика з проханням призначити на посаду голови Любомльської РДА Півнюка Андрія. Водночас, інша частина громади Любомльщини пропонує висунути на посаду голови РДА Шлапу Дмитра Трохимовича, директора ТзОВ «Надія», голову правління організацій роботодавців Любомльського району. Ще одна пропозиція від мешканців райцентру - залишити на посаді нині діючого керівника Торбу Ігоря.

Також на адресу ОДА надійшли звернення з проханням залишити на посадах голову Локачинської та Горохівської РДА Лінник Ольгу та Сергія Годлевського. На посаду голови Володимир-Волинської РДА громада краю пропонує Собіпана Володимира.

Депутати Горохівської районної ради надіслали голові облдержадміністрації звернення, в якому просять залишити на посаді голови РДА Сергія Годлевського. Звернення затверджене на позачерговій сесії райради.

До слова, минулий тиждень був останнім, коли ОДА приймала пропозиції громади краю щодо кадрових призначень.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Тернопільщині не ...

КОМЕНТАРІ